workshop Kabbala


Met je Kroon naar jouw Koninkrijk

Wil jij je jouw Ware, Goddelijke Zelf volledig belichamen? Vanuit zelfliefde en kracht de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven? Dan is de workshop De Kabbala echt iets voor jou. Een tweedaagse workshop doordrenkt van zelfliefde, sereniteit, heiligheid, vreugde en kracht.

De Kabbala is de Joodse mystieke leer over de Universele Wet van Creatie en Manifestatie. Een eeuwenoude wijsheid die uitlegt hoe de mens vanuit de eenheid is geschapen, hoe die eenheid uit elkaar is gevallen en de weg van de mens terug naar die eenheid. De Kabbala laat het Goddelijke vuur uitgedrukt in de 11 'sefirot' zien. Alle 11 zijn een directe verbinding met het Goddelijke en alle 11 zijn nodig om jouw Goddelijke levensvonk op Aarde te manifesteren. 

In deze workshop 'lopen' we de Kabbala met de intentie jouw Goddelijke levensvonk, jouw oneindige potentieel tot in de manifestatie te brengen, voelbaar levend en sprankelend in jouw lichaam. Dat is jouw Koninkrijk: je Goddelijke Zelf uitgedrukt in de materie, jouw lichaam en dat geeft continue vreugde. 
Naast de 11 sefirot, is in deze workshop ook Ein Soph (de Eenheid) meegenomen. 
Blokkades die je tegenkomt in de ontmoeting met de sefirot (de 'lichtvaten' van de Kabbala) onderzoek je ter plekke en transformeer je naar een vrij doorstromende energie. Tijdens het lopen van de Kabbala wordt stap voor stap het goddelijke pad van manifestatie door jou doorvoeld en verankerd.

Reacties van deelnemers:
"Ik kon vanuit de heelheid naar mijzelf kijken als menselijke creatie die het hoogste belichaamt. Daarbij kon ik de heiligheid voelen, de sereniteit zien wat een Goddelijke creatie in zich draagt. Waarin ik mij als nooit tevoren bewust ben hoe de kosmische wetten en structuren alles doordrenkt. Ik was werkelijk heel ontroerd, tot tranen. Ook dit is een groot geschenk!! Dank je voor je zeer liefdevolle toegewijde begeleiding."

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de tweedaagse. Wauw. Zo iets nog niet eerder meegemaakt.
Ik zie mezelf nog steeds in Malchut (het Koninkrijk) staan en naar Ein Sof (de bron) kijken. 
Het afgelopen jaar had mij al heel veel inzichten gegeven in wat 'ziekte' en depressiviteit is en hoe zwaarte van het lichaam ontstaat, maar deze twee dagen hebben het echt helder gemaakt. Hoe 'zwaar' overtuigingen, blokkades op het lichaam wegen en haar vibratie laag maken (dus vatbaar voor toxines etc.). Maar eigenlijk alles wat we dagelijks en veelvuldig doen en wat niet resoneert met onze ziel.
Ik Ben IK
Ik Ben Vrouw, Ik Ben Vrouw (dus ik kan alles)
Ik Ben Kind."

"Nogmaals bedankt voor de mega-mooie workshop die wel een samenvatting en upgrade leek van de afgelopen maanden. Bedankt is een understatement. Geen woorden voor. Er is zoveel wat ik vannacht moest integreren en helder kreeg. Jammer dat je nooit alles kunt delen wat je wilt zeggen. Maar zo fijn dat jij gister de helderheid had waar ik in zat want ik zat in een rollercoaster. En zo mooi dat ik het zelf kon ophalen. Echt megadank. Dat is dan jouw cadeau aan de wereld (en mij)."

"Ik ben ontzettend aan het genieten van het kind-zijn en de speelsheid. God, wat was ik dat kwijt. Ik voel nu pas weer hoe goed het ooit was. Dit is waar het om gaat. De vreugde, het plezier, de onbevangenheid, het eindeloos spelen. Wat een blij kind. Ik Ben mijn kind, dat voel ik nu zo sterk. Met deze vernieuwde kabbala vallen puzzelstukken terug op z'n plek. Wat voel ik me diep dankbaar voor al de ontsluieringen waardoor ik me weer zoveel completer en heler voel. Heel veel dank voor jouw zeer liefdevolle begeleiding, ondersteuning en verbandleggingen waarvan ik voel hoe een grote bijdrage dat levert waardoor ik dan weer snap wat ik voel en waarom..... Wat een Licht, wat een Kracht."

 

Specificaties:

  • datum: komt in het najaar 2023 op de planning
  • tijden: van 10.00-16.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur
  • locatie: Amaliastein 71, 4133 HB Vianen
  • investering: € 245,00
  • annuleren: tot 1 week van tevoren kostenloos
  • lunch en drankjes: iedere deelnemer maakt een bijdrage voor de gezamenlijke lunch (potluck), ik zorg voor koffie en thee met iets lekkers en voor soep bij de lunch
  • maximaal 4 mensen

Schrijf je in voor deze cursus!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van veranderingen binnen cursussen en meer.

Vul hieronder uw email adres in en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met updates over curussen en meer.

*indicates required