Over mij

Ik ben Inge Moll


Als begeleider werk ik met mensen en organisaties op een diep ziels- en gevoelsniveau aan (persoonlijke) ontplooiing en vorming. Mijn specialisatie is het brengen van flow in het leven van individuen, in relaties en in organisaties.

In het eerste deel van mijn werkzame leven ben ik bedrijfseconoom en organisatie-adviseur, een plaatje dat er voor de buitenwereld fantastisch uit ziet. Tijdens een burn-out in 2000 gaan mijn ogen open. Mijn zoektocht naar wie ik nou werkelijk ben begint: een ontdekkingsreis van denken naar voelen en verwerking van mijn trauma's (mijn moeder wordt geopereerd als ik nog maar net een paar weken in haar buik zit, huiselijk geweld en seksueel misbruik, emotioneel niet beschikbare ouders). 
Resultaat van die zoektocht is dat ik steeds dieper thuis ben in mijzelf. Ik ben diep geankerd in zowel de aarde als in het universum. Ik heb leren genieten van het leven en ben de schoonheid ervan gaan zien. Schoonheid, die ik al fietsend en wandelend tegenkom en graag fotografeer.  
Ik ben heldervoelend, zacht en liefdevol.
 

Individuen

Mijn consulten zijn gericht op de ontplooiing en vorming van jezelf: je herinneren en accepteren wie je werkelijk bent. Op een in je gevoel en in jezelf thuis komen. Je leert om in je dagelijkse leven dicht bij jezelf te zijn, trouw aan jezelf. Vanuit contact met jezelf, stap je de buitenwereld in, in plaats van dat je de buitenwereld laat bepalen wie jij bent.
Ik ben gespecialiseerd in de gevolgen van prenataal en vroegkinderlijk trauma en seksueel misbruik.
 

Daten en relaties

Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden naar een fijne relatie. Zowel bij de zoektocht naar een fijne partner als bij het verdiepen van al langer durende relaties.
Naast mijn opleiding relatietherapie helpen mijn eigen ervaringen met daten en relaties hier enorm bij. (Na meerdere stukgelopen relaties hebben mijn date-avonturen geleid tot een fijne, harmonieuze relatie.)
 

Organisaties

Bij organisatie ontwikkeling staat het terugbrengen van vreugde en natuurlijke flow in het (directie-)team of de organisatie centraal. Hiervoor gebruik ik de stappen Ontmoeten (van dat wat blokkeert), Ontmaskeren (disfunctionele patronen en werkwijzen) en Ontwikkelen (nieuwe mogelijkheden). Van daaruit kan potentie voelbaar worden, kunnen doelen moeiteloos, met passie en bezieling bereikt worden

 

Nog meer over mij lezen? Op 16 september 2018 verscheen dit interview met mij in het kader van het project 'passie pensioneert nooit': Passie Pensioneert Nooit voor Inge Moll

 

 

 

De voor dit werk relevante opleidingen die ik gevolgd heb zijn:
Transformatietherapie bij Centrum Merkaba (niet meer bestaand), 2007-2012
Healing Arts, therapeut en docent bij Joanne van Wijgerden, 2009-2013
Medische Basiskennis, 2012
Interactieve Zelf-Resonantie bij Interakt, 2016-heden
diverse bij- en nascholingen, 2012-heden

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van veranderingen binnen cursussen en meer.

Vul hieronder uw email adres in en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met updates over curussen en meer.

*indicates required