Individuele ontplooiing en vorming


Op ontdekkingsreis in jezelf op weg naar je essentie.

Mensen komen met de meest uiteenlopende vragen bij mij. Kenmerkend is dat zij bereid zijn in de diepste oorzaak achter wat hen nog blokkeert te voelen.

In mijn begeleiding neem ik je mee op een ontdekkingsreis in jezelf. Wie ben je, waar sta je en waar ga je naar toe. Een ontdekkingsreis naar onbewuste overtuigingen, onbewuste gedragingen en onbewuste gevoelens die jou belemmeren om waar te maken waar je voor staat. Een reis naar het werkelijk doorvoelen van dat wat jou nog tegen houdt, je daar op een andere manier toe gaan verhouden, zodat de weg naar dat wat je wilt werkelijk vrij wordt. 

Vaak komen achter op het eerste gezicht simpele vragen, existentiële issues als leven en dood, bestaansrecht of (vroegkinderlijk en/of verdrongen) trauma naar voren. Vaak nog verborgen in je onderbewuste, omdat het in de tijd dat het gebeurde te overweldigend voor je was. Wanneer dit nu alsnog erkend wordt, ligt de weg naar een vrijer leven open.

We kijken verder dan het verhaal dat je al kent. In het verhaal dat je al kent, kun je in emoties en/of oude loyaliteit (ontstaan vanuit kinderlijke afhankelijkheid) blijven hangen. We gaan onderzoeken en voelen: Hoe is het werkelijk voor mij geweest. Daarmee kom je meer in verbinding met en in jezelf en in je autonomie.

 

 

 

De volgende consulten zijn mogelijk:

face-to-face consulten in mijn praktijk

online-consulten:

je hebt nodig:

  • een goede online verbinding
  • een laptop, smartphone of tablet met camera
  • een rustige ruimte waar je gedurende de afspraak niet wordt gestoord
  • een beetje vrije ruimte op je tafel
  • een a4-tje
  • een beetje vrije ruimte in de kamer waar je werkt
  • pen of stift
  • voorwerpen of losse a4-vellen die je in de ruimte/op de vloer kunt plaatsen (kussens, blokken, kristallen)

 

Contact

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van veranderingen binnen cursussen en meer.

Vul hieronder uw email adres in en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met updates over curussen en meer.

*indicates required